Skip to main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Invitasjon til voksensamling på Soria Moria Hotell

17. september 2021 @ 19:00 - 19. september 2021 @ 15:00

500kr.-1000kr.

Kan vi gjenåpne NFOIs store tradisjonelle hotellsamlinger med en hyggelig voksensamling til høsten?

Fjorårets planlagte voksensamling ble utsatt til samme helg i år, og med vaksiner underveis og en vaksineplan som tilsier at alle i risikogruppen skal være vaksinert innen 1. juli, har vi stor tro på at vi kan gjennomføre samlingen på Soria Moria i år. Vi ser i hvert fall veldig frem til å kunne møtes på hotell igjen etter sommeren.

Vi ønsker derfor velkommen til NFOIs voksensamling høsten 2021. Selvfølgelig med forbeholdet over.

I avsnittene under følger praktisk informasjon. Det er mye og kan virke overveldende, men vi håper du tar deg tid til å lese gjennom alt, for så å melde deg på 😊.

Hva er voksensamling?

Samlingen er en voksensamling som er åpen for alle ordinære medlemmer over 18 år, og vil ha flere parallelle tema som passer både for personer med OI og pårørende. Hovedfokuset vil være på voksne med OI, men foreldre til barn med OI er selvsagt også velkomne. Samlingen starter med middag fredag kveld kl 20. Lørdag og søndag blir det faglige innlegg og parallelle temasamlinger, og vi avrunder til slutt med lunsj søndag kl 13.

 

Hva er en likepersonssamling?

Likepersonsarbeid er kort sagt å komme sammen og utveksle erfaringer med folk som har opplevd det samme som deg. Det blir parallelle temasamlinger for ulike målgrupper. Selv om du ved første øyekast ikke føler at du har noe å hente ved å delta på de enkelte samlingene, kan det hende at nettopp du med din erfaring har mye å bidra med til andre.

Påmelding

Påmeldingen gjøres på internett innen 20. juni. Vi har et begrenset antall rom på hotellet, og i prioriteringen gjelder ”førstemann til mølla-prinsippet”. Det betyr at du ikke er garantert plass på samlingen selv om du melder deg på innen fristen. Du finner mer utfyllende informasjon under avsnittet Praktiske opplysninger.

Tema for samlingene (med forbehold om endringer):

Programmet er foreløpig ikke utarbeidet, men som vanlig planlegger vi en variert helg, både faglig, i grupper og med noen fysiske aktiviteter innimellom. Aktuelle faglige temaer kan være rettigheter, hørsel og hørselshjelpemidler, tenner og tannbehandling samt smerter. I tillegg til faglige innslag vil det være erfaringsgrupper/temasamlinger for voksne med OI og for foreldre som har barn med OI. Dersom du har forslag til temaer (både faglige innspill og erfaringsgrupper), send gjerne en e-post til post@nfoi.no.

 

Praktiske opplysninger om voksensamlingen

Samlingen starter med middag fredag 17. september kl 20.00 og slutter søndag 19. september kl 14.00.   

Påmelding og påmeldingsfrist 

Påmeldingen er på internett og må gjøres innen 20. jun

Meld deg på

Dersom du ikke har internett eller har mulighet til å melde deg på elektronisk kan du ta kontakt med påmeldingsansvarlig. 

Påmeldingsansvarlig 

Påmeldingsansvarlig er Gry Tofte Haugen. Hun kan kontaktes på gry@nfoi.no eller på sms 916 08 517. NB! Telefonnummeret er KUN for sms. 

 Bekreftelse på påmelding og deltakelse på samlingen 

Grunnet usikkerheten rundt situasjonen vi alle lever i, vil vi ikke bekrefte noen påmeldinger eller refundere noen flybilletter før etter 20 juni. Dette betyr at du ikke kan være sikker på at du har fått plass før etter at påmeldingsfristen er utløpt. Bestilling av flybilletter og innbetaling av egenandel må dermed skje ETTER at du har fått bekreftelse fra påmeldingsansvarlig. Se også eget avsnitt om bestilling av flybilletter.  

Bindende påmelding 

Påmeldingen er bindende. Vi gjør oppmerksom på at dersom du uten saklig grunn melder avbud eller lar være å møte, må du regne med å dekke påløpte kostnader for NFOI selv. Som saklig grunn regnes for eksempel egen sykdom eller sykdom i nær familie. Dette gjelder også selv om du ikke vil få bekreftelse på at du er påmeldt før etter 20. juni.  

Egenandel  

NB! Denne samlingen har egenandel. Egenandelen er kr. 1000,- for voksne. Det er halv egenandel for elever/heltidsstudenter, alderspensjonister og personer som mottar full uførepensjon eller fulle arbeidsavklaringspenger.  

 

NB! Egenandel betales til konto 8240.01.10332 når du har fått bekreftelse på påmelding fra Gry, og senest en uke ETTER at du har fått bekreftelse på påmelding. Du vil ikke få tilsendt egen giro for dette. NB! Husk å oppgi at betalingen gjelder egenandel samt hvem den er for. 

 

VIKTIG informasjon om reiseregning 

Vi refunderer reiseutgifter du har hatt i forbindelse med samlingen. Vi ber dere om å hjelpe oss med å holde reisekostnadene nede ved at du velger billigst mulig reisealternativ der det er mulig.  

For å få refundert reiseutgifter må du fylle ut reiseregningsskjema. Dersom reiseregningsskjemaet ikke medfølger vil pengene ikke bli utbetalt. Skjemaet finner du på www.nfoi.no. Skjemaet og bilag (kvitteringer) skal sendes i PDF-format på mail til kasserer@nfoi.no. Man kan, men kun etter avtale med kasserer, sende reiseregningsskjema i vanlig post.  

 

Merk! Du kan ikke forvente å få refundert utgiftene dine før 2 uker etter NFOI har mottatt refusjonskravet. 

 

 

Praktisk informasjon om reise til Soria Moria hotell i Holmenkollen for deg som kommer med tog eller fly:

Flybilletter bestilles av hver enkelt og du må selv legge ut for billetten.  

Flybilletter bestilles av hver enkelt. Når du har mottatt bekreftelse på at du er påmeldt, kan du bestille flybilletter.  

 

For at du skal få refundert utgiftene til flybillettene fra NFOI, må du bestille flybilletter så fort du mottar bekreftelsen på påmeldingen, og senest innen 15. august. I praksis betyr dette mellom 20. juni og 15. august i år, se for øvrig mer informasjon i avsnittet “Bekreftelse på påmelding og deltakelse på samlingen” tidligere i brevet. 

 Du må selv ordne med bestilling og legge ut for billettene. Dette gjør det billigere og enklere for NFOI. Hvis du likevel har spørsmål, ta kontakt med påmeldingsansvarlig på SMS eller mail 

Dersom du har kredittkort, kan du legge ut for flybilletter og få refundert pengene før regningen må betales (mot å sende reiseregning til kasserer@nfoi.no). Har du flere utlegg i forbindelse i etterkant, anbefaler vi at du sender inn egen reiseregning på disse. 

Det er viktig at du velger billigst mulig reisealternativ. Reiseforsikring må ordnes av hver enkelt. 

Fellestransport tilbake til Gardermoen  

På søndag vil det, dersom det er behov for det, bli satt opp fellestransport fra Soria Moria til Gardermoen kl 14.15. Vi ber alle som skal reise tilbake søndag om å bestille flybilletter tilbake så man kan være med i fellestransporten.  

Svømmebasseng basseng

Hotellet har svømmebasseng. Ta med badetøy hvis du vil ta deg en svømmetur  

 

Detaljer

Start:
17. september 2021 @ 19:00
Slutt:
19. september 2021 @ 15:00
Kostnad:
500kr.-1000kr.

Arrangør

NFOI
Hjemmeside:
http://www.nfoi.no/

Sted

Soria Moria
Voksenkollv. 60
Oslo, 0790 Norge
+ Google-kart
Telefon:
+47 23 22 24 00
Hjemmeside:
http://www.soriamoria.no/