Støtt oss

Donasjon & gaver

Ønsker du å støtte NFOI ved å gi en pengegave? Eller kjenner du kanskje noen som har alt og som det er vanskelig å finne bursdags- og julegaver til?  NFOI har gavebrev som du kan benytte til personen som har alt. Du kan enten gi via kontooverføring eller med Vipps. Vi tar takknemlig imot alle bidrag.

Konto8240.01.10332

Vipps # 141886

Les mer om vår solidaridetsprosjekt og forsknings- og utviklingsstøtte. Du kan støtte begge prosjekter med enten kontooverføring eller vipps.

Facebook burdsdagsinnsamling

Har du snart burdsdag og lyst til å støtte NFOI helt gratis og enkelt? To uker før burdsdagen din, kan du velge å støtte en frivillig organisasjon. Velg gjerne Norsk Forening for Osteogenesis Imperfecta (NFOI)! Da hjelper du oss bådde finansielt, men også med å blir mer synlig.

Du har selvølgelig også mulighet til å donere via Facebook når som helst.

Kan du kreve skattefradrag for pengegaver?

Du kan kreve skattefradrag for pengegaver til NFOI. Gaven må utgjøre til sammen minst 500 kroner i løpet av inntektsåret. Maksimalt fradrag er 25.000 kr. Fradrag i skattepliktig inntekt kan gis til både næringsdrivende og privatpersoner. Se mer informasjon på skatteetaten sine nettsider.

Hvis du ønsker skattefradrag må du sende fødselsnummeret ditt til vår epostadresse så snart som mulig etter at du har gitt gaven og senest innen 3. januar.