Skip to main content
Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

NFOIs barneleir 2017

10. august 2017 - 13. august 2017

Med forbehold omvi får midler fra BUFDIR vil viarrangere barneleir på Rosfjord Strandhotelli Lyngdal, 10.-13. august 2017. Vi oppfordrer alle som ønsker å delta på leiren å melde seg påså raskt som mulig oginnen påmeldingsfristensom er 1. juni.

Leiren vil som vanlig starte torsdag ettermiddag og avsluttes på søndag.

Om hotellet

RosfjordStrandhotell ligger innerst i Rosfjorden i Lyngdal, med Sørlandsbadet som nærmeste nabo. Hotellet egner seg ypperlig for barnefamilier og harmange aktiviteter både for barn og voksne. Her kan manleie båt, bade på stranda og fra badebrygga, klatre, spille fotball eller minigolf, leke på lekeplassen eller i det morsomme lekerommet i kjelleren. Når manbor på hotellet har mangratis inngang i Sørlandsbadet som ligger like ved.

Ekstra tilpasninger på hotellet utover det som blir omtalt i påmeldingsskjemaet (f.eks. barneseng o.l.) må den enkelte deltaker selv avtale med hotellet.

Som tidligere år blir det et kort informasjonsmøte før middagen på torsdag kveld. Dette møtet forventer vi at alle deltar på.

Aktiviteter

NFOI legger opp til enhelg med fokus på bading og utendørsaktiviteter. Det legges opp til egen ungdomsaktivitet en av dagene. Programmeter ikke helt sattenda, men nærmere informasjonbli sendt til deltakerne i forkant av leiren.

Påmeldingsfrist = 1. juni

Meld deg på så snart som mulig og senest 1. juni. Det er begrenset med plasser og ”først til mølla-prinsippet” gjelder.

NB! Vi er avhengige av midler fra BUFDIR for å arrangere leiren, og vi vet ikke før i mai om vi får innvilget søknaden. Leiren gjennomføres derfor under forutsetning av at vi får midlene vi har søkt om. Vi ber derederfor vente med å bestille flybilletter til derefår beskjed fra påmeldingsansvarlig!

Hvem kan være med på barneleir?

NFOIs barneleir er et tiltak for barn med OIi alderen 0-18 år.Familier som har barn med OI i denne aldersgruppen kan delta. I tillegg til barnet/barna med OI kan det delta inntil to voksne (ledsagere over 18 år). Dvs at dersomsøsken over 18 år ønsker å delta på barneleirensom en av ledsagerne, må en av foreldrene være hjemme. Friske søsken (0 til og med 17år) kan delta, men må betale en høyere egenandel. Dette er fordi vi kun har anledning til å bruke midlene til å dekke utgifter for barna med OI + voksen ledsager.

Man regnes som barn til og med det året man fyller 18 år.

Alle som skal delta, må være medlemmer i NFOI og ha betalt medlemskontingent for 2017før påmelding.

Egenandeler

Vi gjør oppmerksom på at det er ulike egenandeler for barn med OI, ledsagere og friske søsken, og at egenandelenfor friske søsken er høyere enn tidligere år.

Barn med OI (0-18 år): 300 kr
Voksne (ledsagere over 18 år): 500 kr

Friske søsken 0-4 år: 500 kr
Friske søsken 5-17 år: 1500 kr

Det gis ikke reduksjon for uføretrygdede eller studenter. Egenandel må betales inn innen 20. juni for å kunne delta på arrangementet.Du får ikke tilsendt egen giro for egenandel. Giroen kan du laste ned på Skjemaer og giroer siden våres

Reisen til Lyngdal

Du kan komme til Rosfjord Strandhotell enten med bil, buss, tog eller fly. Rosfjord ligger i Lyngdal, ca 1 time og 20 minutterfra Kristiansandog ca 2 timer og 15 minutter fra Stavanger. Dersom du må reise med fly er Kristiansand (Kjevik) nærmeste flyplass. Fra Kristiansand kan du ta tog til Lyngdal.

NFOI dekker reise og opphold, men du må selv bestille og legge ut for tog, buss, fly osv. Utgiftene refunderes etter innsendt reiseregning. For å få dekket reise og opphold må medlemskontingent for 2017være betalt for alle som ønsker å delta.

Ved behov for flybestilling

OBS:Vent med å bestille flybilletter til du får beskjed fra påmeldingsansvarlig!

Flybilletter må bestilles av hver enkeltetter du har fått klarsignal fra påmeldingsansvarlig.For at du skal få refundert utgiftene fra NFOI, må du bestille flybilletter så fort du får klarsignalog senest innen 20. juni.De som bestiller flybilletter etter denne datoen kan risikere å ikke få refundert utgiftene.

Du må selv legge ut for flybilletten. Det er viktig at du velger billigst mulig reisealternativ.Dersom du ønsker å være noen dager ekstra i forkant av eller etter arrangementet er dette ok, så lenge det ikke fordyrer flybillettene for NFOI. Reiseforsikring må ordnes av hver enkelt.

Dersom du har kredittkort, kan du legge ut for billetten og få refundert pengene før regningen må betales (mot å sende reiseregning til kasserer). Har du flere utlegg etter dette, anbefaler vi at du sender inn egen reiseregning på disse. Reiseregningsskjema skal alltid følge med som vedlegg når du krever refusjon for reiser fra NFOI. Dette gjelder også når du sender refusjonskravet på e-post. Dersom reiseregningsskjemaet ikke er med,vil pengene ikkebli utbetalt. Merk! Du kan ikke forvente å få refundert utgiftene dine før 2 uker etter NFOI har mottatt refusjonskravet.

Påmelding

Påmelding gjøres ved å fylle ut skjemaet på internett: https://goo.gl/7ufcnG

Spørsmål?

Les informasjonen i invitasjon og påmeldingsskjema grundig først! Har du fortsatt spørsmål kan disse rettes til påmeldingsansvarlig Øyvind Strandpå e-post oyvind@nfoi.no eller telefon975 33887.

Vi sees i Lyngdal!

Hilsen NFOI v/Tove Lindegård og Øyvind Strand

Detaljer

Start:
10. august 2017
Slutt:
13. august 2017
Hendelse Kategori:

Arrangør

NFOI
Hjemmeside:
http://www.nfoi.no/

Sted

Rosfjord Strandhotell
Rosnesveien 25
Lyngdal, 4580 Norge
+ Google Map
Telefon:
+47 38 34 01 00
Hjemmeside:
http://rosfjord.no/