Skip to main content
Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Årsmøtesamling er avlyst – årsmøtet avholdes som videomøte

2. mai 2020 @ 10:00 - 12:00

500kr.-1000kr.

Vi er dessverre nødt til å avlyse årsmøtehelgen på grunn av korona-pandemien som herjer. Vi er lei oss for dette. Men i den situasjonen vi er i nå hvor alt er usikkert, er vi trygge på at dere har forståelse for det. De som var påmeldt årsmøtesamlingen har fått egen mail fra påmeldingsansvarlig om avlysningen.

VIKTIG: Årsmøtet blir allikevel avholdt 2. mai, men som videomøte

Hold allikevel av lørdag 2. mai siden vi isteden vil avholde årsmøtet som videomøte. Vi kommer tilbake til dere med mer informasjon senest i midten av april. Vi håper dere vil delta på videomøtet.

Informasjon til dere som var påmeldte til årsmøtesamlingen

Egenandeler

Egenandeler som er innbetalt vil etter hvert bli tilbakebetalt til dere

Flyreiser til årsmøtet som allerede er betalt

  • Vi refunderer som utgangspunkt IKKE reiser før etter den opprinnelige årsmøtehelgen. Grunnen til det er at vi vil be dere avvente og se om flyvningen blir kansellert.
    • Dersom flyvningen blir kansellert av flyselskapet, vil flyselskapet refundere hele summen.
    • Dersom flyvningen ikke er kansellert innen avreise, kan man bare unnlate å dukke opp til flyvningen. Etter at man har mistet flyet, vil man kunne søke om refusjon av skatter og avgifter. Dette dreier seg om en betydelig del av billettprisen. Dette skjer ikke automatisk, men er noe man enkelt kan søke om. Se lenker til flyselskapenes nettsider under. Du kan da sende refusjonskrav til NFOI på den resterende summen.

Lenke til SAS sin nettside 

Lenke til Norwegian sin nettside

Familieleir og voksensamling

Vi håper og planlegger for at vi kan avholde både familieleiren i august og voksensamlingen i september. Vi gjør imidlertid løpende vurderinger og avventer hva som skjer.

Vi oppfordrer dere som ønsker å delta til å fortsatt melde dere på innen fristene for påmelding. Fristene er som følger:

· Familieleiren: 1. juni

· Voksensamlingen: 20. juni

Vi viser for øvrig til tidligere utsendte invitasjoner for informasjon om hvordan dere melder dere på.

Husk at det er begrensede plasser og at påmeldingen fortsatt er bindende selv om vi pr. i dag ikke vet om samlingene kan gjennomføres grunnet korona-epidemien.

Dere som melder dere på, vil ikke få en bekreftelse på at dere er påmeldt før etter at vi har avklart om samlingen faktisk blir gjennomført. Dette regner vi med å ha avklart i løpet av juni.

Det er derfor viktig at dere ikke betaler egenandel eller bestiller flybilletter før dere får beskjed om at dere kan gjøre det.

Hilsen

Styret i NFOI

Detaljer

Dato:
2. mai 2020
Tid
10:00 - 12:00
Kostnad:
500kr.-1000kr.
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://bit.ly/31zj3VJ

Arrangør

NFOI
Hjemmeside:
http://www.nfoi.no/